Posted on

Tips för att hitta rätt städfirma 

Oavsett var i landet du befinner dig finns det oftast ett flertal olika städfirmor i din närhet. Det finns, med andra ord många som gärna skulle vilja få uppdrag från dig och de olika städfirmorna konkurrerar med varandra. När du öppnar din sökmotor kommer du att upptäcka att det finns många städfirmor att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. Därför kommer du i den här artikeln att få några tips på hur du kan gå tillväga för att hitta den städfirma som passar dig och dina behov allra bäst. 

Pris 

Något som många börjar med när det kommer till valet av vilken städfirma man ska anlita är priset. En del väljer första bästa och ibland kan det vara lyckat. Men det kan också vara bra att ha i åtanke att du har valmöjligheter när det gälle priset. För att ta reda på vad de olika städfirmorna tar  i ersättning kan du söka upp deras hemsidor och jämföra deras priset. Du kan också leta upp städfirmornas kontaktuppgifter och höra av dig till dem och fråga efter en offert. Ibland kan de ha särskilda erbjudanden vilket kan vara bra att utnyttja så att du ska få ett ännu bättre pris.  

Tillgänglighet 

De mest eftertraktade städfirmorna har oftast fullt upp och därför kan det vara svårt att få hjälp med det du behöver på en gång. Därför kan det vara bra att du kontaktar de olika städfirmorna som finns och frågar hur snart de kan börja hos dig. Ifall det är brådskande kan du behöva anlita en städfirma tillfälligt för att sedan anlita samma, eller någon annan firma för ett längre uppdrag. Något annat som kan vara bra att tänka på är avståndet mellan dig och städfirmans huvudkontor.  Det ska vara värt både för dig och dem att städa hos dig och ibland kan de ta  extra avgift ifall färdsträckan tar upp en alltför stor del av deras arbetstid. Därför kan det vara värt att anlita en städfirma som ligger i din direkta närhet istället för att anlita en städfirma som finns i en annan stadsdel eller till och med på en annan ort.  

Hör dig för 

Ett annat bra knep för att hitta den städfirma som passar dig bäst är genom att använda dig av dina kontakter och höra med dem ifall de har anlitat någon städfirma och huruvida de var nöjda  eller inte. Du kan också använda dig av internet och läsa recensioner lämnade av firmans tidigare kunder eller ställa en fråga i ett inlägg på dina sociala medier för folk att svara på  för att på så sätt ta reda på vilka städfirmor som har ett gott rykte kring sig.